Välkommen till en komplett UPPlevelse med luftballong i Stockholm, Västerås eller Uppsala. Vi erbjuder allt i ett paket. Personlig service, transporter från och till samlingsplatsen i våra minibussar, solhatt, picknick efter flygningen med bubbel. Traditionell ballongdopsceremoni, diplom och en magisk UPPlevelse när ni svävar fram i det blå.

Självklart ingår försäkring, öppet köp i 14 dagar och 2 års giltighetstid.
Med tillstånd från Transportstyrelsen.Läs mer...
 • Stockholm

  2 695kr

  Info
 • Västerås

  2 495kr

  Info
 • Uppsala

  2 495kr

  Info
 • Exklusiv biljett

  fr. 12 995kr

  Info
 • Gruppbiljett

  Info


Luftballong Stockholm, Västerås & Uppsala


Uppfyll din dröm om att flyga luftballong, med oss på Upplands Ballongflyg. Vi erbjuder möjligheten att flyga luftballong i Stockholm, Västerås samt Uppsala. Att flyga luftballong och se Stockholm, Västerås eller Uppsala från ovan kommer vara ett minne för livet. Kanske vill ni bjuda er partner på en oslagbar dejt eller ta med familjen på en oförglömlig upplevelse? Vi på Upplands Ballongflyg vill ge er den absoluta bästa upplevelsen med vårt entusiastiska och erfarna team.Vår säsong är mellan 1 maj och 30 september. Vi flyger på kvällarna och samlas ca 3,5 timmar före solnedgången. Äventyret tar ca 4,5 timmar varav ca 1 timme är flygning.

Följ med kusinerna Kjell och Jonas som båda är mycket erfarna och entusiastiska ballongpiloter, tillsammans har de spridit luftballongsglädje och värme till över 28 000 passagerare.

Vi flyger med ballonger av toppkvalitet och är av det senaste som finns på marknaden.

Ballongflygning är en perfekt bröllopspresent, en gåva till någon du tycker mycket om eller varför inte bara till dig själv.

Vi erbjuder ballongflygning för 2 till 30 passagerare per kväll. Ni kan boka privat tur eller tillsammans med andra passagerare.

Välkommen till oss på Upplands Ballongflyg!

 

 

Flyga luftballong Stockholm


Flyga luftballong är med på mångas bucket list och det med all rätt! Att se vår vackra huvudstad Stockholm från ovan i en luftballong ger ett helt annat perspektiv och ett minne för livet.


Hur går det till att flyga luftballong med oss? Dagen ni ska flyga sms:ar vi er på eftermiddagen om vädret tillåter flygning. Ballongflygning är väderkänsligt och kan inte alltid genomföras om det blåser kraftigt eller är åskskurar. Vi möts på vår samlingsplats, Rättarvägen 1, vid Solna station.


Ni får åka i våra minibussar till startfältet som piloten väljer först när vi samlas. Vi flyger på olika höjder, ofta mellan 100 - 500 meter upp i luften och temperaturen skiljer sig bara någon grad. Det är inte kallare där uppe och vi driver med vinden vilket gör det vindstilla i korgen. Efter ballongflygningen när vi har packat ihop har vi ett klassiskt ballongdop med picknick och bubbel. Ni får även ett diplom som ett fint minne.

 

 

Flyga luftballong Västerås


Västerås, Sveriges sjätte största stad, är vackert placerad vid Mälarens norra strand. Västerås erbjuder fina vyer av landsbygd och en dynamisk stad. Även Västerås kan stoltsera med en domkyrka, kan du peka ut den från luftballongen?


Flygningen i Västerås går till på samma sätt som i Stockholm, förutom att vi har en annan samlingsplats - på parkeringen mellan Hälla Shopping och McDonald’s, Stockholmsvägen 142.

 

 

Flyga luftballong Uppsala


Även Uppsala är fantastiskt vacker att se från ovan. Uppsala bjuder på massor av skön natur och landskap, samt staden med domkyrkan som reser sig över horisonten. I Uppsala får vi flyga upp till 1 300 meters höjd utan att störa flygtrafiken till Arlanda vilket kan bjuda på milslång utsikt.


I Uppsala samlas vi på stora parkeringen bakom IFU Arena, mitt emot Arenahotellet i Gränby.

 

 

Ge bort en ballongflygning i Stockholm, Västerås eller Uppsala som present


Letar ni efter den perfekta bröllopspresenten eller en present till någon som fyller jämt, din älskling eller varför inte till dig själv?


Ge bort en magisk upplevelse med ett presentkort från oss. Ni kan köpa ordinarie biljetter som presentkort men även våra exklusiva flygningar för de som vill ha en privat ballongflygning utan andra passagerare. Biljetterna kommer som PDF-fil direkt efter lagd order, men vi erbjuder även ett fysiskt presentkort på flygningar i Stockholm, Västerås samt Uppsala.