Ballongreklam
Vi erbjuder olika typer av reklamuppdrag för ert företag.  

• Sätt text på en av våra befintliga ballonger.

• Skräddarsy en helt ny ballong, helt i stil med er logotyp och färger.

• Beställ en "special shape", en ballong som ser ut som en figur.Vanlig rund ballong

Ett reklamuppdrag för en vanlig rund ballong löper säsongsvis på normalt 1, 3 eller 5 säsonger. Ett fast pris per år, kostnaden beror helt på hur ballongen designas. En vanlig rund ballong kan användas i vår ordinarie verksamhet och exponeras därmed över Stockholm och Uppsala varje säsong. En vanlig kommersiell ballong har en livstid på minimum 450 timmar. När man beställer en ballong så tar det ca 6 månader att få fram en färdig produkt.

Reklamytan på en större ballong, som vår Notar-ballong, är på ca 130 m2 och appliceras på tre sidor. Bokstaven t i Notar är ca 7 meter högt!

Uppdrag med förankrad ballong går enbart att genomföra med mindre ballonger.

IMG_2090_1

Special shape

En special shape är en luftballong som ser ut som en figur, vilket skaffar sin helt egna uppmärksamhet. Det är mycket populärt världen över. Vill man marknadsföra sig på flera orter med en ballong eller kanske till och med utomlands så är special shape rätt väg att gå.

Man får flyga kommersiellt med betalande passagerare, men på grund av att dessa ballonger sys på ett annorlunda sätt med mer tyg, lämpar de sig mindre bra för vår ordinarie verksamhet. Ballongen blir tyngre, det innebär att vi behöver mer personal som jobbar med ballongen under varje flygning. Normalt sätt tar denna ballong 2-3 passagerare.

Ett reklamuppdrag med special shape löper normalt 3, 5 eller fler år. De lämpar sig för fri flygning och förankrad uppvisningsflygning.

Ett startpris som beräknas på hela kontraktets tid. Samt fast pris per genomfört flyguppdrag och/eller fast timpris för förankrade uppvisningsuppdrag. Specialformade ballonger har en livstid på minimum 300 flygtimmar.

Add-on shapes

En luftballong som ursprungligen är en rund ballong, där man lägger till olika former utanpå, till exempel ett par öron. Dessa ballonger kan sys som större passagerarballonger eller mindre ballonger.

Intresserad? Kontakta oss för mer information!