BallongreklamVi erbjuder olika typer av reklamuppdrag för ert företag.

* Sätt text på en av våra befintliga ballonger.

* Skräddarsy en helt ny ballong, helt i stil med er logo och färger.

* Beställ en "special shape", en ballong som ser ut som en figur.


Ett reklamuppdrag löper säsongsvis på normalt 1, 3 eller 5 säsonger. Minimum exponerad reklamtid per säsong är 40 timmar. Uppdrag med förankrad ballong går bara att genomföra med mindre ballonger.

Fast pris/ år för rund vanlig ballong. En vanlig kommersiell ballong har en livstid på minimum 450 timmar.

Special shape, en ballong som ser ut som en figur skaffar sin helt egna uppmärksamhet. Det är mycket populärt världen över. Vill man marknadsföra sig på flera orter med en ballong eller kanske till och med utomlands så är special shape rätt väg att gå. Man får ej flyga kommersiellt med betalande passagerare, endast företagets egna personal och kunder. Det innebär att vi behöver mer personal som jobbar med ballongen under varje flygning.


Ett reklamuppdrag med special shape löper normalt 3, 5 eller fler år. Minimum exponerad reklamtid per säsong är 40 timmar. Lämpar sig för fri flygning och förankrad uppvisningsflygning.

Ett startpris som beräknas på hela kontraktets tid. Samt fast pris / genomfört flyguppdrag och/eller fast timpris för förankrade uppvisningsuppdrag. Specialformade ballonger har en livstid på minimum 300 flygtimmar.

Intresserad? Kontakta oss för mer information!