Att tänka på


Det är upp till er att hålla reda på vilken dag ni bokat och vilken samlingstid som gäller. Tiden som anges i bokningsbekräftelsen är ungefärlig och kan komma att ändras på grund av väder eller andra omständigheter. Samma dag som flygningen är anges slutgiltig samlingstid via SMS.
Om ni inte kommer till angiven samlingstid så förbrukas er ballongbiljett. Är ni försenade så kan ni höra av er på det aktuella kontaktnumret för er flygning av luftballong i Stockholm, Västerås eller Uppsala. Ni ansvarar dock själva för att ta er till startplatsen om vi inte har tid att vänta in er.


Vad ska jag ha på mig?
Till en kvällsflygning rekommenderar vi att ni klär er som vid en skogspromenad, allt efter rådande väder. Det vill säga långbyxor samt bra skor och gärna en extra (varm) tröja. Det kan hända att vi landar i högt gräs eller på ett lite lerigt fält. Efter solens nedgång kan det bli ruggigt och tidvis mycket mygg. Högklackat och kortkjol är inte att rekommendera.

Till en morgonflygning rekommenderar vi att man utrustar sig med stövlar eller liknande skor. Morgondaggen som bygger upp under natten är mycket blöt.

Bra att ta med
Ta gärna med en keps och vattenflaska om det är varmt ute. Ta även med ett giltigt legitimation. Glöm heller inte din kamera, ballongflygning är en upplevelse värd att dokumentera.

Om flygningen blir inställd
Vädret kan tyvärr ställa till det ibland och vi tvingas då till att ställa in flygningen. Det kan hända både en och två gånger. Er biljett blir ombokningsbar så snart som möjligt efter inställd flygning, men senast 24 timmar senare. Då är det bara att boka in er på en ny flygning. Så länge det är vädret som är dåligt så är er biljett giltig.